Service Auto – Calitate si Promptitudine – Servicii Profesionale – Diagnoza Computerizata multibrand / ITP / Reglaj Directie / Reparatii mecanice si electrice / Aer Conditionat

Adresa de e-mail: service@autodoc.ro Telefon: 0740075986

PERIODICITATE SI VALABILITATE ITP

Periodicitate ITP SC AUTODOC SRL vine in ajutorul clientilor cu informatii necesare respectarii ordonantelor in vigoare pentru respectarea periodicitatii ITP-ului masinii tale.

Art 2 din OG 81/2000 va ajuta sa stiti periodicitatea ITP-ului masinii dvs.

Verificare valabilitate ITP

Expira ITP-ul?

Verifica Valabilitatea ITP-ului tau !

Verifica la RAR daca Inspecţia Tehnică Periodică a masinii tale este valabila!

Daca a fost inregistrata in baza de date Inspecţia Tehnică Periodică, Registrul Auto Roman ofera posibilitatea de a revedea daca Inspecţia Tehnică Periodică a masinii dumneavoastra este de actualitate.
Daca s-a efectuat ITP-ul intr-o companie autorizata R.A.R. si nu va revedeti in baza de date, puteti completa un formular de sesizare.

Detinatorul legal al autoturismului are obligatia de a efectua Inspecţia Tehnică Periodică si de a respecta periodicitatea efectuarii acesteia conform categoriei autoturismului.
La prima inspecţie se va tine cont de data primei înmatriculări, iar pentru următoarea Inspecţia Tehnică Periodică, se va socoti de la data celei precedente.

Autovehiculele care sunt înmatriculate prima dată în România, nu se vor regăsi la optiunea “Verificare ITP” intrucat la aceste autoturisme nu s-au efectuat ( in Romania ) Inspecţiei Tehnice Periodice.

Bazele de date ale R.A.R. ce contin autoturisme cu Inspecţia Tehnică Periodică în termen de valabilitate sunt actualizate periodic.

Aboneaza-te la newsletter si fii mereu la curent cu noutatile!