Despre noi

SC Autodoc SRL este unul din cele mai noi si moderne service-uri auto din Cluj-Napoca, autorizat RAR, specializat in domeniul reparatiilor auto si comercializarea pieselor de schimb pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare.

Inca de la infiintare, in anul 1999,  Autodoc a incercat si a reusit sa ofere servicii de inalta calitate clientilor sai din Cluj-Napoca cat si din judetul Cluj, acest lucru datorandu-se in mare masura profesionalismului angajatilor cat si dotarilor tehnice de ultima generatie: elevatoare, aparate de masura si control, testere auto, aparat pentru reglaj directie, aparat de incarcare a instalatiei de aer conditionat, stand pentru verificarea sistemului de franare.

Service auto ClujService auto ClujService auto ClujService auto Cluj

 
Reparatiile pentru partea mecanica si electrica ale autoturismelor si autoutilitarelor se desfasoara intr-un atelier cu suprafata de 800 mp., dotarile existente permitand reparatia simultana a 12 autoturisme sau autoutilitare. De asemenea in cadrul service-ului nostru, clientii beneficiaza de peste 30 de locuri de parcare precum si servicii de spalatorie auto.

In cadrul service-ului AUTODOC, clientii au la dispozitie un spatiu special amenajat de unde pot vizualiza, direct sau prin intermediul unei camere video, activitatea de reparatii sau lucrarile de intretinere executate de angajatii service-ului asupra autoturismelor.

Datorita personalului nostru specializat si cu experienta in domeniu, operatiunile de reparatie si intretinere ale autoturismelor sunt realizate in cel mai scurt timp si la un inalt nivel de calitate, asigurand astfel satisfactia garantata a clientului.

Avand parteneriat cu marii importatori si distribuitori de piese auto atat din Cluj cat si la nivel national, societatea noastra  asigura piese auto originale sau after-market, pentru orice tip de autovehicul, la preturi avantajoase.