Service Auto – Calitate si Promptitudine – Servicii Profesionale – Diagnoza Computerizata multibrand / ITP / Reglaj Directie / Reparatii mecanice si electrice / Aer Conditionat

Adresa de e-mail: service@autodoc.ro Telefon: 0740075986

PIESE DE SCHIMB

In general cand discutam despre o reparatie auto, proprietarul este interesat ca reparatia sa fie efectuata cu piese de calitate, atat pentru gradul de confort dar mai ales pentru a spori longetivitatea autoturismului.

Autodoc service auto multibrand in Cluj Napoca, ofera servicii complete in domeniul reparatii si intretinere auto impreuna cu piese necesare reparatiilor aferente.

Comercializam piese auto originale cat si piese auto aftermarket de la cei mai mari furnizori din acest segment, impreuna cu o gama variata pentru orice marcă respectiv model auto.

Despre piese auto in descrierea de mai jos va prezentam informatii cu caracter general prin care se pot identifica mai usor piesele comandate:

  • Piese originale utilizate in asamblarea autoturismului sunt denumite OE (Original Equipment). Originea acestor piese difera de la caz la caz, in functie de furnizorii agreati de producatorul auto, furnizori precum Mann-Filter, Bosch, Hella sau fabricate chiar de producatorul auto (de exemplu Ford).
  • De asemenea, piese OEM (Original Equipment Manufacturer)piese de schimb originale, piese auto produse de furnizor in general stantate cu denumirea acestora precum cele mentionate anterior (ex. Bosch, Mann)
  • Toate produsele OEM respecta standardele de calitate si performanta impuse de producatorul auto.
  • Marca auto impreuna cu piesele auto folosite la fabricare si asamblare ofera cea mai buna garantie a calitatii unui autoturism.

In general, pentru piese de schimb originale OE valoarea de achizitie este mai ridicata comparativ cu valoarea unor piese de schimb OEM.

  • Piesele aftermarket ( AM ) sunt piese auto fara initialele sau logoul producatorului. Piesele AM sunt fabricate de companii care au omologat piesele auto prin intermediul organismelor internationale. Toate piesele Aftermarket respecta standardele impuse  precum piesa originala.

Pretul este un indicator important in alegerea pieselor de schimb auto. Piesele aftermarket prezinta cel mai bun compromis dintre calitate si pret, de asemenea varietatea optiunilor face ca aceasta piata sa fie mult mai activa in randul clientilor. Si in acest caz, calitatea piesei de schimb influenteaza pretul de achizitie.

Intampinati probleme cu autoturismul, sunteti interesat de o oferta cu cel mai bun raport calitate-pret atat pentru piese de schimb cat si pentru manopera? Dupa o prospectare a pietei de service-uri auto autorizate va veti convingeti ca service-ul auto Autodoc din Cluj-Napoca o sa fie printre cele mai bune optiuni.

Pentru oferta personalizata sunt necesare:  copie dupa talonul masinii sau de datele generale ale autoturismului precum: marca, tipul, seria de sasiu, an fabricatie iar service-ul nostru va reveni cu cea mai buna pentru solutie autovehiculul dvs.

In acest sens completati formularul “Cerere oferta” sau ne transmiteti o solicitare la adresa service@autodoc.ro, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Aboneaza-te la newsletter si fii mereu la curent cu noutatile!